Hannebroek coaching

Hannebroek – voor een positieve balans tussen faam, creativiteit en rust.

Mensen zijn vaak geneigd je in hokjes te zetten. Hier weet ik alles van. Het punt hier is dat je je in een vakje laat zetten en je de beperkingen hiervan laat toekennen. Hierdoor gaat je genialiteit verloren.

Geloven in jezelf. Welke punten in jezelf ga jij aanzetten en pakkend maken zodat ze voor groei vatbaar zijn.

Na ons gratis intakegesprek stel ik een plan van aanpak op met een gedetailleerd stappenplan, mijn bevindingen en een introspectie.
Een vervolgconsult kost € 60,00 voor 45 minuten.

Mail of bel voor contact en laat uzelf verrassen door uzelf.

Doelgroep: mensen die creativiteiten, levenslust (buitenkant) verwarren met je kneteman.

Wij gaan samen jouw persoonlijke creativiteit vorm geven.

Je verwart binnen met buiten, zo gauw je dat inziet, heb je jezelf een van de kostbaarste cadeaus gegeven. Dit is meer waard dan welke materiele hechting dan ook.

De eerste stap? Waarschijnlijk komt er nu een krachtig “ik weet het niet” op, falende gedachten en overtuigingen. De koude rillingen lopen over je rug.

WAT WEET JE WEL?

  • Hoeveel houd je van de mensen om je heen?
  • Hoeveel houd je van jezelf?
  • Wat staat er werkelijk op de eerste plek?
  • Wat voel ik nu echt?
  • Welke chemistry?

“I am not what you think I am,
you are what you think I am.”

— Papaji

Mede door mijn levenservaring, intrinsieke ontwikkeling en kennis heb ik mezelf tot een accuraat coach ontwikkeld van een behoorlijke middenklasse met de benodigde diploma’s. Ik houd van een lapidaire stijl en transparante benadering.

Mijn formule voor een plezierig bestaan:

Laat u houden van de enormiteiten binnen de normen en waarden en uw eigen kunnen, waarbij u de flexibiliteit van uw eigen kunnen gebruikt om uw eigen grenzen te onderzoeken. Deze optiek laat u expansievol naar binnen richten waardoor er een aangename gemoedstoestand is. Deze gemoedstoestand brengt teweeg dat er steeds meer ruimte ontstaat of al dan niet is, in deze context mag ruimte ook als rust of lucht opgepakt worden.

Er ontstaat op deze wijze een beeld van genialiteit in u, die op een constructieve wijze naar buiten gebracht wilt worden en in een fysieke vorm gegoten wilt worden. Deze vorm uit zich dan in een  liefdevolle basis vanwaar u helderheid en berusting in uw hobby’s, relaties en werk ervaart.
Genialiteit mag dan begrepen worden in de trant van levenslustig, fantasierijk en mogelijk makend. Dit alles gebeurd op een haast serene wijze waarbij er een gevoelsmatige zekerheid is over de eigen kwaliteiten en kwantiteiten. U heeft dan in zekere zin vrijheid te pakken, waarbij een groeiproces zich op een natuurlijke wijze openbaard en ontplooit.

In je leven kan er een verandering komen. Je zit in een ritme en dan gebeurt er iets.
Hannebroek biedt jou handvaten.
Je gaat zelf grip krijgen op jouw mogelijkheden.
Wellicht gaat er een deur voor je open.